2013-07-15

SENSATSIOON: telegram.ee ja Avanejad ühinevad

Avatud telegramm
foto: cc by-nc-sa 2.0
Eesti meediamaastikku raputavad juba mõnda aega kuuldused peamiste kõrvalvoolu-e-meediaväljaannete telegram.ee ja Avanejad ühinemisest. NNS saab kinnitada – kuuldused vastavad tõele ning uue väljaande nimeks saab «Telegrammiavajad». Pärast pikka kaalumist on ühinemisele juba loa andnud ka Konkurentsiamet ning ühtlasi saab sellega rahuldatud Keeleinspektsiooni ettekirjutus õigekirjavea parandamiseks sõnas «telegram».


«Kui me nägime telegram.ee peatoimetaja vannitoas filmitud südantlõhestavat pöördumist ja raha küsimist, otsustasime ulatada oma abikäe,» rääkis Avanejate pea-avaneja. «Alguses tahtsime meiegi raha anda, aga läbirääkimiste käigus leidsime, et targem oleks ühineda. Oleks olnud äärmiselt kahetsusväärne, kui selline huumorilipulaev nagu telegram.ee oleks jäädavalt suletud, nüüd aga moodustub Eesti suurim ja sõltumatuim meediaväljaanne,» lisas ta.

Ühinemine plaanitakse lõpule viia augusti alguses ühise rahupiibusuitsetamisega, sest mõlemad väljaanded on liiga sõltumatud, et midagi allkirjastada.

Kommentaare ei ole: