2017-02-17

ENNEOLEMATU: Saksa sõdurite vägistamistelaine Leedus!

[foto: CC0 PD]
Lähipäevil Venemaa allikate kaudu avalikuks saanud ja ametliku meedia poolt võltsuudiseks tembeldatud teatele, et Leetu paigutatud Bundeswehri sõdurid vägistasid 9. veebruaril Jonavas kohaliku tütarlapse, saabub üha enam sarnaseid ärevakstegevaid teateid.

Nii andis endast märku 95-aastane lesestunud taluperenaine Laimutė Stelmužė lähistelt, keda väidetavalt vägistasid ööl vastu 14. veebruari 3 Bundeswehri sõdurit. Ühtlasi vägistanud nad ka tema lehma, kahte siga ja seitset lammast.
Värskeimad teated saabuvad aga Kaunasest, kus täna varahommikul kell 02:43 peeti kinni 5 Bundeswehri sõdurit, kes üritasid grupiviisiliselt ning nende jaoülema juhtimisel vägistada linna keskväljaku pärli väejuht Valdis Vytautase ajaloolise ratsamonumendi kandvaks osaks olevat valget marmormära.

Hetkel kestab Kėdainiai sõjaväevangla esisel platsil end naisõiguslasteks nimetavate leedulannade poolt korraldatud pikett, millega on liitunud ka mõttekaaslasi nii Lätist, Poolast kui ka Eestist, millega nõutakse seksuaalsete vabaduste piiramatu kasutamise õigust.

«Kui tahame kuuluda ühtsesse Euroopa kultuuriruumi, siis peame tunnistama, et inimesed tahavad erinevaid asju,» sõnas piketi eestvedaja, kes soovis jääda anonüümseks, kandes hobuse pea kujulist maski, ja lisas: «Kui saksa sõdurid tahavad omi seksuaalseid kirgi rahuldada Leedus, siis seda nad peavad ka saama ja sellest tahame osa saada ka meie!»

Kommentaare ei ole: