2011-11-27

Eesti Loto tähistab e-loterii 10. aastapäeva

[flickr.com/photos/wfabry/2158571575]Eesti Loto tähistab peatselt e-loterii aastapäeva, kui 18. detsembril möödub 10 aastat esimese Eesti Loto mängupiletite e-müügikeskkonna avamisest 2001. aastal. Kui möödunud kümnendi kestel on korduvalt Eesti Lotot kritiseeritud e-kanalite tõrgete tõttu, siis Eesti Loto lükkab hävitavad hinnangud ennastõigustavalt tagasi.

"E-loto puhul tulekski kui selle omapärana võtta mängulisust ka e-lotopileti ostmise juures – see on kui täiendav võidumoment, kui sul õnnestub lotopilet osta ilma tülika käiguta ajalehekioskisse või külapoodi," õigustab e-kanalite vahelduvat tööd Eesti Loto juhatuse nõukogu esimees Eeri Õnnelemb.

"Ma sugugi ei imestaks, kui näiteks pangad asuksid rakendama sarnast mängulisust ka oma sularaha-automaatides, seda eriti öisel ajal, kui sularaha välja võtjad on ilmselt vaid umbjoobes kasiinosõltlased," lükkas Õnnelemb ümber Nonsense News Service seisukoha, et sarnased tõrked peaks tänapäevastes e-süsteemides olema täiesti vastuvõetamatud.

1 kommentaar:

piirded ütles ...

Aga e-loto on igatahes parem. Mina võidan iga kord!