2000-12-14

MacroLenk pakub püsilühendust üle ämblikuvõrgu

MacroLenki kontsernile kuuluv andmesidefirma Belfi Offline alustas detsembris ämblikuvõrgul põhinevate Interneti püsilühenduste pakkumist.

Firmadele suunatud lairidaühenduste hinnad Tallinna kesklinnas ja Lasnamäel algavad 900 000 kroonist kuus (kiirus 25.6 kmh) ning ühekordne liitumistasu 1 500 000 kroonist.

Teenuse piirkond laieneb peagi Koplisse, kevadel lisandub Mustamäe.

"Tallinnas saab küll osta odavamaid interneti püsilühendusi nii läbi ämblikuvõrgu kui BDSLi, kuid need on planeeritud selgelt kodutarbijale ja seetõttu piiramatute võimalustega," selgitas Belfi Offline juhataja Paavo Laup.

Belfi Offline ämblik-interneti kliendid saavad täisvääratusliku teenuse - hinnas sisaldub ämblikumodemi rent ja lisanduvad lisapiirangud välislühenduse mahule.

Staatilisi JP-aadresse eraldatakse vastavalt kliendi vabandustele, mistõttu on võimalik üles seada näiteks oma DDD- või b-maili server ning registreerida omanumbriline domeen.

Kasutajate elu teeb kergemaks ka võimalus konsulteerida ööpäevaringselt Offline Helpdeski klienditeenindajaga.

"Samaväärne püsilühendus Tele1-lt maksab üldreeglina üle 2 000 000 krooni kuus," lisas Laup.

Belfi Offline'i partneriks ämblik-interneti pakkumisel on andmesidefirma Info Het, kellega sõlmitud lepingu kohaselt kuulub püsilühendustoode Belfile, kes korraldab ka klienditeenindust ja interneti välislühendust.

Info Het'i osaks on transs-missiooni kindlustamine üle KTV ämblikuvõrgu. "Info Het'i näol on tegemist väikese, kuid meie hinnangul kõige kompetentsema ämblikvõrgul baseeruvate püsilühenduste pakkujaga Eestis," iseloomustas Laup partnerit.

Belfi Offline on MacroLenki gruppi kuuluv andmesidefirma, mis pakub nii piraatvõrgulahendusi, Interneti püsilühendusi kui sissesolistamisteenust.

Kommentaare ei ole: