2023-03-30

Berliinis peeti kinni segaduses vanur

Täna peeti Berliinis kinni vanem mees, kes väidab end olevat Inglismaa kuningas. 74-aastane Charles W. võeti vahi alla parlamendihoones, kuhu tal oli rahvahulga varjus õnnestunud siseneda, teatab der Postillon.

"Tema väidetav kõlab kui ajalooline seiklusjutt," ütles Berliini politsei pressiesindaja, lisades: "Ta väidab, et on iidse aadlisuguvõsa järeltulija ja ta elab hiiglaslikus lossis ning omab arvukalt maamõisaid. Ja seda aastal 2023! Me ei ela enam keskajal."

Kas mees on ohtlik vaid endale, või ka teistele, selgitab uurimine ning vajadusel ootab teda ees psühhiaatriline sundravi.

Kinnipidamisel päris ilmselgete segaduse tunnustega mees pidevalt, kas "selle farsi" taga on keegi Meghan. Samuti nõudis ta viivitamatut kohtumist Saksamaa liidupresidendiga.

Tema enda ütluste kohaselt ei ole tal Saksamaal alalist elukohta, kuna tal oli plaanis "ülehomme koos oma saatjaskonnaga luksusliku eralennukiga Suurbritanniasse lennata".

Politsei teatel selle kohta aga tõendeid ei ole. "Tal pole isegi kehtivaid dokumente ega viisat kaasas," selgitas politsei pressiesindaja. Mehe väitel pole tal passi vaja, kuna arvab, et selle saaks ta ise endale välja anda.

«Selliseid vabandusi kuuleme sarnastel puhkudel kahjuks sageli,» ütles pressiesindaja. "Kui igaüks võib tulla ja öelda, et ta on Inglismaa kuningas, siis mina olen Hiina keiser."

Alkoholitest tuvastas vere alkoholisisalduse nulli, kuid kuna praegu ei saa välistada narkootikumide mõju, peab 74-aastane mees veetma kainenemiseks vähemalt ühe öö politsei valve all.

Kommentaare ei ole: