2011-11-16

Heteroperede lastele luuakse seksuaalkümblusprogramm

Eesti ebatraditsionaalse seksuaalse orientatsiooni harrastajate selts «Ebatraditsionaalse Seksi Eest» esitles tänasel ülemaailmsel tolerantsuse päeval alates järgmisest aastast käivituvat seksuaalkümblusprogrammi heteroperede lastele, et propageerida laiemalt ebatraditsionaalset peremudelit ning kasvatada noortes tolerantsust ebatraditsionaalsete seksuaalsete orientatsioonide harrastajate suhtes. Seksuaalkümblusprogramm viiakse läbi suvisel koolivahejal ning esialgu on heterolapsi vastu võtmas umbes kümmekond ebatraditsionaalset peret.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Just nii see Rootsis juba käibki. esimeses klassis hakatakse lapsele rääkima homosuhetest, kui ühest võimalusest kooseluks ja nö perekonnaks. Juhul kui me aktsepteerime homosuhteid tuleb leppida ka homopropagandaga koolides ja kõigi muude seksuaalkäitumistega nagu intsest ja sodoomia jmt.

Anonüümne ütles ...

Koolis peaks ja tulekski anda adekvaatne pilt maailmast, milles elatakse. Kahjuks muidugi kaasneb sellega näiteks räige Pythagorase teoreemi ja metallisoolade propaganda.

Anonüümne ütles ...

Homosid on rahvastikust 2% ja see eeldab kooliprogrammi perekonnaõpetuses võrdset staatust traditsioonilise peremudeliga?

Sotsiaaldemokraadid on su aju põhjalikult ära pesnud 19:00.