2000-02-09

Suvel saab All-linnas intiimteenuse eest tasuda lauatelefoniga

Innovatiivne intiimteenustepakkuja ning ReleeLiinid Eesti kirjutasid alla koostööleppele, mille kohaselt antakse tulevikus intiimteenuste kasutajaile võimalus teenuse eest tasuda lauatelefoni kaudu.

Leppe kohaselt viib ReleeLiinid Eesti sisse spetsiaalse telefoninumbri, millele helistades saadakse teada intiimteenuse osutamise algusaeg. Teenuse osutamise lõppedes peab teenuse saaja taas helistama erinumbrile ja teatama osutatud teenuse üksikasjad ning ReleeLiinid Eesti arvutab helistaja telefoniarvele automaagiliselt juurde teenustasu, ütles meie ajakirjanikule teenusepakkuja esindaja Vinge Riist.

Tema sõnul on esimesed selliselt tasustatud intiimteenused juba osutatud ja nii kliendid kui ka teenindajad on uudse arveldusmehanismiga rahul.

Riista sõnul hakatakse regulaarselt lauatelefoni kaudu teenuste eest tasujatele jagama spetsiaalseid eraldusmärke, et teenindajad teaksid, milline klient tasub teenuse eest hiljem kodus telefoni teel. See andvat suured eelisõigused ning tagavat meeldivama teeninduse.

Kommentaare ei ole: