2000-02-08

Microsoft toob turule uue ülemaailmse arvutivõrgu Internet 2000

Tarkvaratootja Microsoft teatas täna, et lähema kuu jooksul jõuab meie poelettidele uus tootesari Internet 2000.

Koduseks kasutamiseks on välja töötatud meelelahutusliku sisuga Internet 2000 Home, kommertseesmärkideks on kokku pandud informatsioonipagas nimetusega Internet 2000 Business.

Nii kodu- kui ka kommertskasutuseks on mõeldud pakett Internet 2000 Classic. Ei ole ka ära unustatud spetsialiste, kes saavad endale eritellimuse alusel soetada paketi Internet 2000 Personal.

Paketid on koostatud asjatundlikult - sisaldades vaid seda informatsiooni, mida sihtrühmal tavaliselt vaja läheb. Sellega on saavutatud andmekandja pisem ruumitarve - kui tavalise Dial-Up teenuse pakkuja andmed on paigutatud vähemalt ühele CD kettale, siis Internet 2000 perekonna liige mahub vabalt kahele pehmekettale, mida on mugav ka tagataskus kanda.

Microsoft, kes nüüdseks on ühtlasi omandamas täielikku osalust Internetis, on ka lubanud, et paari kuuga pannakse piir igasugusele häkkerlusele ning igaüks võib end Internetis turvaliselt tunda.

Juba on sooritatud esimesed eksperimentaalsed kodeerimata pangaseansid ning katseteseeria on üldjoontes läinud edukalt - kümnest sooritatud seansist langes häkkerite rünnaku ohvriks vaid kuus.

Millal Internet 2000 tootesari ning peatselt saabuv võrguturvalisus Eestisse jõuab, ei osanud täna veel kohalikud edasimüüjad täpselt öelda. Huvilistel tasuks aga vastavat toodet juba homsest nõudma hakata, küll siis see rutem ka kohale jõuab.

Kommentaare ei ole: